Welcome to Imtiyaz Blog. The place for sharing ideas and experience, expressing feeling and thought and building a relationship . Hope you enjoy it !
RSS

Friday, November 5, 2010

Kelab Susu Ibu Penang






Alhamdulillah, setelah beberapa kali Support Group Meeting dijalankan, akhirnya kami kumpulan penyokong penyusuan susu ibu dengan rasminya menamakan kumpulan ini sebagai :

Kelab Susu Ibu Penang




Perjumpaan akan diadakan pada minggu ke 3 setiap bulan di Hadanah USM bermula 9.00pagi.So warga Penang dan sekitarnya, jom temui kami dan ramai lagi rakan-rakan untuk borak-borak pasal penyusuan susu ibu.

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 sharing:

ILA HAFIZ said...

tahniah ibu-ibu di penang. semoga kalian berjaya dalam usaha murni ini. :)

mamashasha said...

salam dayah..lama tak dtg sini...bangga dgn hang...teruskan usaha murni ni dayah...

ibu_Arifa said...

baguslah dah ada kelab mcm ni, nnt ada apa2 masalah ttg BF boleh kongsi bersama.

fizanur said...

waaa.dayah, dasat la hampa. anyway tahniah. seronok kan bila dapat buat sesuatu dlm hidup. happy bereastfeeding.ada rezeki leh jumpa.

Dayah said...

Ila:
penang ni kecik je.tak mcm KL,sekali SGM , berpuluh2 sampai..tapi yg kecik ni la kena perkemaskan..heheh

Bed:
ni semua hasil usaha rakan2 yag lain..

Min
jemput la mai ok..mengimbas kenangan di USM..hehehe

Fiza
takdak apa yg dasat la..borak2, makan2 ja ms perjumpaan ni, borak yg penuh info...:)ramai2 yg initiate kan perjumpaan ni

Rozy said...

dayah,

rozy war warkan kat blog rozy na..

Mama Herda said...

wij, insyaAllah aku akan join..

fizanur said...

singgah sini

Anonymous said...

i'm going to move in penang hope i can join u all soon...kalo nak join ni kena daftar ke dulu