Welcome to Imtiyaz Blog. The place for sharing ideas and experience, expressing feeling and thought and building a relationship . Hope you enjoy it !
RSS

Wednesday, August 4, 2010

Gala Dinner 2010

Lama sungguh blog ini sunyi sepi.Sejak beranak dua ni, agak kalut. Di ofis pun agak sibuk sekarang ni.


Bagi menghidupkan blog ni, entry yang kurang ayat tapi banyak gambar. Sila la layan foto-foto company dinner 2010 tempat keja saya minggu lepas.

Tema “ Custome around the world”. Macam-maca gaya ada. Baju kebangsaan untuk Melayu , Cina , India hinggalah Portugis, Jepun, Arab.

Memang ada yang all out berfesyen. Sanggup berbelanja.Kita yang tak reti berfesyen dan pakai apa yang ada dalam wardrobe ni, tumpang seronok tengok fesyen yang pelbagai dan dok angan-angan nak dapat grand prize untuk luck draw, Sony Bravia Plasma TV. Tapi tiada tuah malam itu walaupun untuk dapat hamper, saya hanya pulang dengan perut yang penuh dengan makanan saja. Tu pun balik awai, tak larat nak tunggu.

Beberapa keping gamabq utk tatapan.

geng pak arab dgn minah salleh dari HQ in US

2 gadis berpakaian Hawai and James Bond dari US


best dress ( female finalist ) untuk malam ke-3

best dress ( female finalist ) untuk malam ke-1



best dress winner . 1st nite

entertainer for the nite..Adibah Noor

tuan punya blog..hehe

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 sharing:

mamashasha said...

dayah, hang dah selim la...wahhh tema one world nih....best-best....

Dayah said...

selim..hehhehe...cepat turun gak ni..

one world..mcm2 ada...

Anonymous said...

salam
tahun ni kolej ke3 kat UM akan wat dinner berdasarkan tema rock n roll utk fasa 1 iaitu di kolej n tema fantasy utk fasa 2 di hotel... Masalahnya, sy bertudung so xtau nk pakai pe...huhu.... any suggestion??
myb u can put some pictures supaya sy mudah utk ikut...TQ