Welcome to Imtiyaz Blog. The place for sharing ideas and experience, expressing feeling and thought and building a relationship . Hope you enjoy it !
RSS

Thursday, September 16, 2010

Hari Lahirku Hari Malaysia

Mulai tahun ini, saya menyambut hari jadi pada hari "Public Holiday". Happy Birthday to me and to Malaysia as well. Saya curi-curi masa update blog ni. Baru balik beraya di Taiping dan nak ke Bukit Jambul pula untuk open house rumah sepupu

Buat sahabat-sahabat yang wish saya di FB dan sms, terima kasih banyak-banyak . Tiada coretan panjang sempena birthday saya yang ke-28 ini sebab masih dalam mood raya dan sibuk ke sana ke mari.

Saya berdoa agar terus diberi kerahmatan dalam peningkatan umur ini. Moga ia tidak menjadi sesuatu yang sia-sia. Moga dikurniakan kehidupan yang sentiasa diberkati di samping keluarga dan orang sekeliling yang tersayang .

Kita jumpa di lain entry

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 sharing:

mamashasha said...

selamat hari raya dayah...masih mood beraya hang nooo...hehe

selamat hari jadi yg ke 28...bestnye hang belum 30 dah ada 2 anak sepasang pulak tu....k lah semoga diberi kesihatan yang baik, panjang umur, murah rezeki dan bahagia disamping keluarga tersayang...

tahun2 selepas ni bestla hang blh plan macam2 andai 16 sept jatuh pd hari bekerja kan....

Dayah said...

thanks Bed..dah habih mood beraya.dah start keja pun..

kakyong said...

hepi belated 28th besday dayah.. semoga menjadi umi & isteri terbaik... pendek kata terbaek lah dlm semua yg diusahakan...