Welcome to Imtiyaz Blog. The place for sharing ideas and experience, expressing feeling and thought and building a relationship . Hope you enjoy it !
RSS

Monday, July 20, 2009

Bertemu geng utara m.com

Akhirnya hajat Elly untuk bertemu denganku tercapai jua….heheheh. perasan sungguh macam glamer sangat..tapi diri ini betul2 terharu bila Elly asyik bersungguh-sunnguh ajak kami geng m.com versi utara untuk berjumpa…

Seingat saya , jemputan ni yang kali ke-3 dari Elly. First masa nak buat gath kat Batu Ferringhi, tak jadi..2nd open house umah Kak Ira, Yul kat Kulim ari jumaat, saya balik keja lewat tambahan jem atas bridge, tak p jugak..dan jemputan kali ni..tak dapat nak tolak sebab memang nak sangat jumpa depa2 ni.. muka2 depa ni semua familiar dari zaman ada fotopage sampai ke blog..depa rajin menempek gambaq..so memang boleh kenai yang mana satu Ely, Syafa, Kak Ira, Neena..tapi saya ni…kalau selisih bahu dengan Elly pun tak tentu dia kenai ni la wijdan …

Tapi akhirnya, dengan izin Allah..kami bertemu juga di kenduri sepupu Sya Ahad lepas.
Saya mengheret SI memandangkan abi tak dapat join. Dan Syafa menyambut kami dengan riuh sekali….Thanks Sya selaku tuan rumah yang melayan kami dengan baik sekali, lauk pauk sungguh sedap sbb hidangan pengantin. goody bags sampai 2

Dan utk Elly, Kak Ira, Nina...best sgt dapat jumpa hangpa.. len kali insyaAllah, ada kelapangan , kita jumpa lagi..

Ni gambaq kenangan kami kat sana.. pssttt..saya tengah meriba Shukrina..leh cam kot no...

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

10 sharing:

el said...

woi dayah..ko tau..aku pyalah tekun bc ko pya blog ni..igtkan byklah gmbo2 kita..sbb ko pyalah snap sn sini situn kan..sekali last2 aku terkejut ..hya 1 gmbo yg ado tu pun kocik jo..jenuh gak aku nk tgk..tp yg penting kita dpt jpe kan...

ko sgt2 lah kocik..sweet jer...idung mak oii mancunggg gilakk..kahhh

pas ni ko bleh la tgur laki aku eh..hehehe

best sgt2 dpt jpe ko akhirnya..nti kita jpe lg eh...oraittttt...hehehehe

Dayah said...

hahah.mana ada byk gambaq pun aku snap..mana dan nak snap sgt dgn si kecik tu...hangpa len la msg2 bwk laki, laki leh tolong snap...

mmg besh la jumpa hang n yg lain2 tuh..aku siap sapu nasik anak kak ira sbb hang boh nasik ciput kat aku..kahkahkah,..tapi takpa..tima kasih sbb tolong boh nasik kat aku..kalau tak, tak makan aku nasik minyak tu...

Ummi Hanie said...

geng m.com tu aper kak dayah ?
heheee..sowi bzbodi jew..
oh...kecik ke orgnyer...cun gak kak dayah ekk...

Dayah said...

Hanie
m.com tu singkatan utk megandung.com..dulu2 rajin dok berforum kat sana...

owhh..takla begitu kecik..jgn dipercayakan kata2 elly tu..ahaks...

Bed said...

amboi korang pun dah gather2 ye wijd....syafa lak yg jadi tuan rumah ye...ade lagi tak gambo nye...nak lagi...nak lagi.....

AieZa said...

tibe2 jd heran cmne syafa leh gather dkt utara nun? bkn duk kl ke?

**eh nyampuk lak aku.. hehehh..

suealeen said...

tu dia aihh... daku bleh masuk geng ni. tapo daku dok kat tengah. boleh dengaq hangpa dok berborak tau! :P

iera_ayen said...

dayah... syok dpt jumpa kamu akhirnya. akk pon nak sokong ckp ely yg ko memang kecik je.. ank ko lak semangat tolll...

bestttt...lenkali kita jumpa lagi yer. first time jumpa tp syok mcm dah jumpa byk kali...

dayah...ko akan ingat akk selalu sbb makan nasik ank aku...tp bukan sisa tau...aku amik dua pinggan tp anak pompuan aku x mo makan... nasib ko amik, kalo x syg jer...

Dayah said...

Bed,..akhirnya kami bergeder-geder jugak

Aieza, Syafa mmg org KL tapi ni kg dia..cousin dia yg kwin..

kaksue
dengaq sungguh ka..hihih

KakiRa,
mesti sy kenang sampai bila2...heheh..nak wat camna ..lapaq..lauk sedap pulak tu

Nur Syafawati said...

oiittt..wijdan!!!kahhh....arini aku baru kesempatan nak romen kat entry ni..heheh..awat la hang...kemut gambaq???aku nak gambaq lagi!!lagi!!sebesar kuman ja hang tepek gambaq aku???x glamour la aku mcm ni!!kahhh
anyway..aku pun sonok gak dpt jpe korang2 geng2 m.com utara!!!elly,kak ira,wijdan,neena!!!i lapp u all..ade mase nanti kite ketemu lagi yer..muahhh