Welcome to Imtiyaz Blog. The place for sharing ideas and experience, expressing feeling and thought and building a relationship . Hope you enjoy it !
RSS

Saturday, July 11, 2009

Blogger Award Friendship


1. Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
Nadiah Sidek, sahabiah ketika di bumi Minden




3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya(anda di-tag)-
wah penatnya menjawab fakta tentang diri sendiri. dah banyak kali rasanya..Nadiah , aci tak skip ni.buleh refer tag/award yang dah dibuat sebelum ini ...dayah takde a fakta yang menarik utk dikongsi...n~~geeee~~



4. Anda perlu memilih 6-7 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.The Blogger Award Friendship goes to :

Nas, Bed,Aieza,Ainey,Elly,KakKirr
Kalau hangpa dah mati kutu nak tulih fakta/hobi ..amik ja award ni

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 sharing:

Bed said...

uihkkkkkkkk memalam buta pun dpt award ye!!!!

Dayah said...

itu la namanya gile award...hahah

el said...

TENKIU WID..

Bed said...

kahhhhhhhhhhh terkejut aku mlm tadi...betul ke aku dpt pukul 2 pagi!!!

kakyong said...

amboi dayah, tegar sungguh ni.. bersiaran di tgh mlm hingga ke dinihari... ;)

Dayah said...

kakyong..sementara ada chance nak surf tanpa gangguan anak...dinihari pun layan..heheh

Bed said...

wijd...hang pun nak ikut aku gak ke??online time org tidoq???kahhhhhhhh

Dayah said...

Bed..aku elakkan la kalau buleh..takmau jadi burung antu..

Bed said...

kui...kui...kuiii