Welcome to Imtiyaz Blog. The place for sharing ideas and experience, expressing feeling and thought and building a relationship . Hope you enjoy it !
RSS

Saturday, July 11, 2009

Tag dari Aieza...Layan

Tag dari Aieza...tengah rajin nak layan ni..

1.Berapa umur anda = nak menjejak 27

2. Anda berasal = Penang

3.Berapa adik beradik anda ? anak yang ke ? brp lelaki n perempuan= seri 1-1

4.Sekolah terakhir anda ?= sekolah yang amat saya banggakan, tapi mungkin skolah saya tak bangga pun dengan saya .huhuh

5.Bila terakhir anda memotong rambut = 3 bulan sudah

6. shampoo apa yang anda gunakan sekarang=Safi

7.anda gemar menjahit? kalau tidak nyatakan sebab = suka dan baru berjinak2 utk lebih serius

8.Jika duduk di rumah , adakah anda suka menghias diri = berhias seadanya

9. Apakah kerja rumah yang paling malas anda hendak lakukan? = lipat baju

10.soalan terakhir.. bagi 5 kenangan manis yang tak dapat anda lupakan sampai bila bila
a) dilamar b) kawin c) peknen d) beranak e) dpt keje


next yang akan kena tag..
1) Arnie
2) KakSuealeen
3) Moma-Mia
4) Zuhaini
5) Kikie

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 sharing:

suealeen said...

Yeayyyy! Hoyayyyy...

Ada orang tak suka kena tag.. tapi makcik sukerrr... Makcik suka sebab lagi banyak orang tulis nama 'suealeen' tu, lagi banyak google feed blog makcik...

Dayah said...

ooo..ada udang disebalik mee....heheh

kakyong said...

\apakah nama sekolah yg dibanggakan itu..? ;)

Dayah said...

jeng..jeng..ala..sekolah biasa je...saya pulak syiok lebey..