Welcome to Imtiyaz Blog. The place for sharing ideas and experience, expressing feeling and thought and building a relationship . Hope you enjoy it !
RSS

Wednesday, March 17, 2010

"Contest Aksi Menarik Si Comel Bersama Floater" Sempena 1st Birthday HNI

Kali ini nak masuk satu lagi contest. Rajin le pulak..sebab senang je, letak gambaq ..kebetulan ada gambaq yang sesuai...so jom tengok apa contest kali ni



"Contest Aksi Menarik Si Comel Bersama Floater"
Sempena 1st Birthday HNI



Contest ini anjuran Iz-Ann sempena 1st birthday anak bujangnya



Syarat Penyertaan:Mudah sahaja

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang mengetahui atau terjumpa atau terbaca atau terikut atau sebagainya mengenai blog ini

2. Sudi menjadi FOLLOWER di blog ini (sukarela ye...dah jadi cam kebiasaan plak, kalu wat contest mesti jadi follower..bukan per, senang nak review blog peserta nanti...)

3. Add kan LINK blog ini pada blog memasing.

4. Add LINK contest ini di entry memasing

5. Add kan banner contest di side bar blog memasing.
************************
Cara-cara untuk menyertainya ialah:-
1. Sila uploadkan SEKEPING gambar aksi menarik si comel anda bersama floater. Si comel hendaklah berumur kurang dari 4 tahun semasa gambar itu di ambil.

2. Nyatakan nama anak anda dan umur beliau pada ketika itu

3. Sila tinggalkan link penyertaan anda di entry ini agar mudah untuk saya buat semakan.
.
.
.
.
.
.
.


Maka, inilah gambar SI bersama floater pinjam kepunyaan Acu


Nama : Shukrina Imtiyaz
Umur ketika gambar diambil : Lagi 20 hari genap 2 tahun ( 11 Dec 2009)
Lokasi : Air Terjun Ulu Paip, Kulim


OK.dah settle

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 sharing:

mamashasha said...

Gud luck...haha aku nk joint gak lah..

Dayah said...

masuk Bed jgn tak masuk

AshAnas said...

wah, gud luck! nak join gak lah!

iz-AnN عبداللطيف said...

ok dah review...maaf lambat ye

mama'ifwat said...

izan, dayah ni kawan saya. so ade markah lebih tak agak2? :D

Dayah said...

MamaIfwat...tima kasih la rekemen kuat nampak..hehehe..

Izan
Thks sudi singgh sini

nornazliana said...

wahh bestker ulu paip tu degn sedim..

Anonymous said...

Adult dating and sex dates gives you the chance for hooking up with sexy singles and swingers