Welcome to Imtiyaz Blog. The place for sharing ideas and experience, expressing feeling and thought and building a relationship . Hope you enjoy it !
RSS

Friday, April 2, 2010

Tag dari Bed yang dah berkurun disimpan

Actually saya suka ngelat ( eh betul ka perkataan yang digunakan,org Penang tak reti guna perkataan ngelat ni) kalau kena buat tag...tag dari Bed ni pun peram dah nak masuk sebulan..ampun ye Bed,ni aku buat ok..Jom layannn..

1. first time jumpa with your hubby, bila and kat mana?
masa matrik thn 2000, dalam meeting ( skemanya..hahahha)

2. love at first sight?
for him yes, eh ni tag utk aku,p describe pasal husband pulak... for me no...well, we were in the
meeting kan..tak sempat nak 'sight seeing' sebeb meeting Biro Agama...tak sesuai :)

3. who is he when the first time you meet him?
a matrix student

4. how long it takes for him to ask you out of a date?
no such things...

5. first place dating?
n/a

6. how he proposed?
nak kata proposed betul-betul tak la jugak..takde la macam orang " will you marry me"..kitorg
terus je bincang bila nak kwin..

7. special date with your hubby?
19 Feb 2007, tarikh nikah

8. changes that he asked you to do?
not really a change , cuma tolong masak pedas skit,sebab kami sekeluarga memang tak makan
pedas, so bila dah kawin ni baru la start membeli cabai burung la, cili padi la..kalau tak, tak
layan...but still masak tak berapa pedas..tak buleh la abang...hihih

9. what is about him that you love so much?
everything

10. what is about him that you wish he would like change?
I still can tolerate , so far not much.


11. you will lose your mine and crack your head when he?
kita tanya, tapi takde jawapan..padahal dia mendengar

12. you will smile through your eyes for the whole day when he?
he make me smiles everyday..enough said

13. complete below sentences 'my love towards my hubby is as big as..'
I just unable to compare..is too huge

14. nak pass tag ni kepada siapa?
takde kot..mesti ramai dah buat...

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 sharing:

mamashasha said...

Berkurunke? Takdelah..at least blog ni
Berupdate kan? Hehe..bab bila tnya takde jawapan
Tu sama je ngan laki aku..

Mcmana persiapan dh dekat ni dayah?

Dayah said...

Bed..mmg dah bersawang blog ni..ada idea tapi malas pulak nak menaip...

persiapan mcm biasa..brg2 smua dah ready..skrg persedian rohani n mental je la..:)