Welcome to Imtiyaz Blog. The place for sharing ideas and experience, expressing feeling and thought and building a relationship . Hope you enjoy it !
RSS

Tuesday, April 28, 2009

Tag-Masih ingatkah daku tentang...

1)Tempat pertemuan anda dan suami utk pertama kalinya …
1st time jumpa masa meeting .(skemanya..hihi)

2) Pandangan peribadi anda terhadap sikap atau ciri2 pada dirinya ketika mula2 berkenalan…
Tak amik pot sgt pun ciri2 dia masa tu…lagipun tgh meeting

3) Tempat ‘dating’ di mana dia meluahkan perasaan pada anda …
No dating

4) Jika anda masih ingat, ayat yg dia gunakan ketika meluahkan perasaannya …
Takde ayat luah perasaan la..( tak romantiknyeee..ngee), he just straight forward on his intention.

5) Berapa lama hubungan anda hingga ke jinjang pelamin?
Hubungan..? Kalau dikira dari waktu saya ditakdimkan sampai kawin adalah dalam 4 tahun lebih kot.

6) Berapa lama usia perkahwinan anda sekarang?
2 tahun 2 bulan 10 hari

7) Kejutan yg pernah dia buat pada anda …
Dalam semua kejutan, yang paling terkejut dan mengejutkan bilamasa saya ditnya sudikah menjadi pasangan hidupnya.. I don’t expect as we never talk to each other before

2ndly, dia buat saya pregnant..hahaha


8) Perancangan anda dan dia dlm rumahtangga …
Sila refer buku perancangan keluarga kami.heheh

9) Bagaimana dia melayani karenah anak2 ?
Sebagai seorang abi, penuh kasing sayang yg lemak berkrim ..heheh

10) Hubungan suami anda dengan keluarga sebelah anda
Superb

Nak tag sapa..tadak kot sbb macam ramai dah jawab

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 sharing:

nasz said...

ha, kerja sekolah dah siap...

gud, blh bg 10 marks!!

kakyong said...

salam Dayah..
lama juga kenal yer...;)

Dayah said...

Nas..akhirnya ku buat jugak keja sekolah..kalau tak Cikgu NAs nanti marah.heheh

KakyOng,
kenai dari matriks lagi..kenai camtu je la..tau nama..