Welcome to Imtiyaz Blog. The place for sharing ideas and experience, expressing feeling and thought and building a relationship . Hope you enjoy it !
RSS

Sunday, April 26, 2009

Tag Wallpaper - dari Pn. Imah

Tag dari Pn Imah kita jauh nun di Perlis...( tak jauh tara mana la dari Penang ni )

1) Anda perlu printscreen wallpaper anda yg tengah guna skrg. jangan tipu2 ek !

Tak tipu aihh.ni la gambaq kat desktop background cek . gambaq sapa lagi kalau bukan puteri kesayangan cek pakai tudung corak biji kopi nih..

2) Bagitau pasaipa anda suka gambaq ni
Sebab puteri cek dok diam2 pakai tudung bila cek snap gambaq ni..pastu muka dia molatt, mata terbeliak tengok kamera

3) Tag 10 org lagi..
Issh banyak sangat la 10 org tu..cek tag skit org cukup la..Cek nak tag kenalan2 blogging yg baru..sudi2kanlah menjawab, tapi cek tak paksa...

1. Rozy
2. Ummi Ina
3. UmmiSalsabeel
4. AnasFadilah (Ziyyad tak sihat, cek takpaksa Erni no.. )



Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 sharing:

ppb_ppkp said...

bagus2 anak murid dah buat keje sekolah.

Dayah said...

tu la ..mana nak cari anak murid baguihh tara ni.. :)

kakyong said...

salam Dayah,

foto profile pun dah tukor dgn wajah si comel ni..

Ummi Salsabila said...

alamak..kene Tagla.TQ ingt kt ummi.tag wallpaper ea.alamak.malula........kihkihkih

Ummi Salsabila said...

oh,ya.ummi pun di tag.nnt amik ye.buat homework yee.:)

Ina Hashim said...

another tag?hihi...nnti akak buat ye dear

Dayah said...

kakyong..gambaq profile pun dah ditukar kasi latest skitla..

UmmiSalsabeel & Ummi Ina..
rajin2 kanla ye..tapi tak paksa pun..saya ni jarang2 sgt nak tag org..hehe