Welcome to Imtiyaz Blog. The place for sharing ideas and experience, expressing feeling and thought and building a relationship . Hope you enjoy it !
RSS

Wednesday, January 27, 2010

Contest Sweet Picture Anak bersama Ibu

Hari ini mood saya baik untuk join contest. Menang kalah letak tepi sebab senang saja syarat-syaratnya.

Lagipun masa saya menulis ni, dah ada 92 peserta.Bayangkan kebarangkalian untuk menang itu adalah 1/92. Tapi gedik nak masuk jugak la..

Ok contest kali ini adalah Contest Sweet Picture Anak bersama Ibu anjuran Eiya.

Apa langkah-langkahnya

1) Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun..bilangan anak tidak kisah janji xmelebihi umur yang d'inginkan..

Gambo kat bawah


2) Nama anda & your anak beserta tarikh lahir..
Nama Ummi : Noor Hidayah
Nama Anak : Shukrina Imtiyaz
Tarikh Lahir : 31 Dec 2007

3) Letak picture satu SAHAJA yer...coz byk2 nnt pening juri


4) Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET utk korg..

Semua gambar saya bersama SI adalah sweet kerana kami tidak banyak koleksi gambar. Maka, setiap gambar adalah sangat bermakna dan mempunyai nilai sentiment yang tersendiri. Ini gambar terbaru kami sempena birthday SI yang ke-2. Ummi memang suka tak sedar amik gambar sambil menayangkan gigi yang tak tersusun cantik itu, manakala SI pula macam control ayu gitu,sepatutnya mak yang control ayu, anak senyum ceria. terbalik kot :)


5) Jadi follower untuk blog IBU & blog MYTOMEIOUTLET
Dah

6) Letak banner yang dicipta khas (gambar d'atas) diruang sidebar korang semua
Dah

7) Letak tajuk sperti d'atas jugak yer..Make sure ur entry link back to mine
Dah

8) Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010
9) Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 sharing:

mamashasha said...

gud luck dayah...aku pun suke gambo ko dgn SI tu sweet je.....terasa cam gatai gak la nk joint!!!

Rozy said...

wahlaaaaahhh..ada can menang nih.

ILA HAFIZ said...

gud luck beb ;)

Dayah said...

terima kasih wkn2..doa2kanlah ada rezeki..meh la masuk sama..ada 1 hari lagi..

e!ya said...

salam tq join..so gd luck k

e!ya said...

salam tq join..so gd luck k