Welcome to Imtiyaz Blog. The place for sharing ideas and experience, expressing feeling and thought and building a relationship . Hope you enjoy it !
RSS

Monday, January 11, 2010

Imtiyaz GiveAway Dah Tutup

Secara rasminya Imtiyaz GiveAway telah ditutup semalam.

Alhamdulillah, ada jugak penyertaan dari sahabat-sahabat. Seramai 19 orang yang layak untuk cabutan bertuah ini.Ingat ke 4-5 orang je :)

Seperti yang sedia maklum, blog ni tak ramai yang lalu lalang, maka peluang utk nama sahabat-sahabat naik adalah tinggi. Dan mereka yang tersenarai untuk menyertainya adalah sahabat-sahabat yang prihatin dan meyokong saya dalam dunia blog ni. Aiseehh..ayat macam penghargaan artis pada peminat pulak !!

Ada sahabat blogger lama, dan ada yang baru berkenalan.. Bukan kata yang lain tu tak prihatin cuma sebab mungkin giveaway ni singkat masa dia dan saya idaklah mewar-warkan ke serata alam, makanya sapa yang jengok sini, tau la kan...

Mereka yang bertuah :

1. UmmiKhayra


2. Ibu Mifzal Arsyad


3. Aisyah


4. Nadiah Sidek


5. Kak Hamizah


6. Hanz


7.Mirah


8. Anin


9. Bed


10. IntanLoveAmir


11. Kinnah


12. Ayuzack


13.Sue


14. Mamaemma


15. Rozy


16. Arnie


17. Momma-mia


18. Qay


19. KakYong


Cabutan akan dibuat dalam pertengahan minggu ini. InsyaAllah, keputusannya akan keluar selewat-lewatnya hujung minggu ini.

Sepeti yang dimaklumkan , 3 sahabat daripada 19 yang semuanya bertuah belaka, akan menerima :


1. Korean Brooch dari Zinni

::maaf, kualiti gambar tidak memuaskan. kamera handphone cam ayam je::

Salah satu kedai aksesori kegemaran saya. Rambang mata kalau berkunjung ke sini.

Sedikit info pasal Zinni. Syarikat pengedar aksesori dan pakaian wanita bumiputera yang berpusat di Alor Setar Kedah. Pernah dianugerahkan dengan " FAIR PRICE AWARD 2007/2008 oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan.
Lebih 10 cawangan dibuka di Kedah, 1 di Penang dan 1 di Jalan TAR, KL. Untuk maklumat lanjut, boleh layari www.zinni.com.my

Dipetik dari websitenya:

‘ZINN’ - A household brand name, synonymous with beauty, quality and elegance. Her most attractive character is of course - affordable without any compromise on quality and design. That's ZINNI ...accentuates your flair



2. Fridge Magnet dari Sweetwannurshoppe.blogspot.com


Kiut sangat hasil tangan akak crafter kita sorang ni. Macam-macam yang Kak Wannur boleh buat. Sila la berkunjung ke blog beliau.


3. Buah tangan trademark Penang.

Macam-macam trademark Penang ni. Tapi tak mungkin Nasi Kandaq atau Jambatan Pulau Pinang yang akan diposkan nanti..sungguh tak sesuaii...tunggu...

Di kesempatan ini, saya ingin merakamkan jutaan terima kasih atas kesudian sahabat-sahabat menyertai GiveAway saya yang tak seberapa ni. Moga aktiviti seperti ini dapat mengeratkan lagi ukhhwah sesama kita . - ayat skema -

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 sharing:

Lady Qay said...

good luck sapa dapat..hihihi

Mummy Harith Hannah said...

alaaaa, takleh ker pos kan nasi kandaq? Ekekeke... :P

mamashasha said...

fuhhhh kene ke nama aku ni???menarik present give away ko ni.....

Hanz said...

Kalaulah boleh pos Nasi Kandaq..heheheh...good luck to all! :>

Farah said...

huwaaa..terlepas!!! tak sempat nak masuk..hope dayah buat lagi giveaway nanti

Dayah said...

Arnie Mummy HnH...
kalau nak nasi kandaq, kena mai sini..nanti dayah belanja :)

Hanz
me walaupun org penang, tak suka nasi kandaq...kecuali yg mmg pure nasi kandaq like NAsi kandar Kg Melayu n Jelutong, not commercial one like restoran Pelita, Subaidah etc..

Dayah said...

Farah..
masa tu bz prep birthday Afif agaknya..lain kali ok !!