Welcome to Imtiyaz Blog. The place for sharing ideas and experience, expressing feeling and thought and building a relationship . Hope you enjoy it !
RSS

Wednesday, May 20, 2009

Amazing Blog Award from MummyHnH

Alangkah segannya saya utk menerima award "Amazing Blog" ni dari Mummy HnH sbbnya saya ni ibarat setahun jagung dalam duni blog..entry pun tak seberapa..tapi memandangkan orang dah kasi, rembat je la kan.. Thks Arnie

Ok, here we gooo..


Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie :
(1) Kenai beliau daalam SI la ..mana lagi

(2) Entry dlm blog beliau berinformasi especially masa Hannah awal2 introduced to solid food ,CD. Byk saya belajar dari Arnie

(3) BF mom yang kuat semangat walaupun pernah menghadapi pelbagai halangan yang hebat-sampai masuk spital tapi tetap berjaya dlm misi BF nya

(4) Beliau jugak melalui perjalanan yang panjang meredah negeri pergi dan pulang dari kerja.Sama mcm saya.kan Arnie..tapi Arnie leh rileks dlm train sedangkan saya kena drive..huhuh

(5) Online store beliau ada brooch cantik2..saya dah grab 3 +1 mystery gift. Thanks Arnie !

Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yg seterusnya :
(1). Menjadi isteri dan ummi pada tahun yang sama ( 2007)

(2). Anak sulung

(3). Physically rendah ,kulit terang gelap terang gelap..hahaha

(4) Suami & kawan2 kata saya makan banyak mcm membela … tapi body maintain. rahsia nyaBF la..

(5) Saya lebih ringan sekarang berbanding zaman sebelum kawin ( terbalik kot )

(6) Suara saya kuat – kalau bercakap dengar berbatu2 jauhnya especially kat ofis bilamarah2.heheh. tapi saya juga boleh merendahkan nada suara saya serendah2nya bilamananak gossip sbb tempat boss di belakang saya saja..huhihuhi

(7) Sama cam Arni- Pro BF and Pro CD

(8) Sama lagi macam Arnie- suke online shopping tapi akhir2 ni ekonomi gawat, saya punkurangkan aktiviti belibelah ni

(9)Setiap hari meredah lautan utk mencari rezeki.chewahh

(10) Saya baru memasuki arena blogging ( tapi taktau nak tulih apa ) inspirasi dari Arniela..-mungkin ini satu hobi baru


Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnye dan describe ttg mereka :
(1) Nas yang bakal dpt baby no.2 ( buat lekas sblm Nas bersalin.heeh)

(2) Elly org senegeri ( jgn majuk..nanti kita geder2 ok…)

(3) KakSue – mamanye si Alya

(4) AyuZack anaknya Farah NoufZaafira yg mcm anak hindustan

(5) Aieza yang laju je nak dapatkan adik utk Hana

(6) Imah Padang Besaq..sentiasa berkhidmat utk Negara. Imah dok pakai facemask lagi ka ?

(7) Qay – rakan persekolahan, ibu kpd Zaffran Rizqi

(8). KakYong –seorang kakak yg prihatin

(9) Zura mama Akil Khairy kwn m.com

(10) Illa Mummy Izz my LC

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 sharing:

ppb_ppkp said...

tq dayah,sudi tag imah.insyallah imah akan selesai kan tuagsan ni.
p/s.heheheh...masih pakai mask lagi da..hiihih

ar.nie said...

Chop, firstly saya nak gelak utk jawapan no3, tang kulit tue. hahahaha. Siyes ker kaler gitue?

Dan, saya jeles utk jawapan no 5. (Tak aciii... ;p)

OK, part meredah lautan pon xtahan gak. kihkih. Macam fisherwoman plak bunyinya. walhal crossing Penang bridge ajer kan? ekeke.

Dayah said...

Imah..

ok takes time...kat penang ni dha ada kes. jgn sampai seluruh rakyat Penang kena pakai face mask dha la..

Arnie
kulit terang gelap tu iye..kdg tengok mcm rasa dah cerah skit la..walhal mmg gelap pun saya ni.. perasan je tu...

cross penang bridge tu laut ape...kalau tak takbuat la bridge..hehhe..kitrog tunggu train dlm air so takyah drive nak cross bridge tu..ada sapa2 nak buat ??

kakyong said...

salam Dayah,

kurus dr sebelum kahwin.. tu dah bagus.. :) meredah lautan, ahakkssss.. :))

terima kasih ya for the award.. amazing sgt kah pun... nanti akan di tepek, tunggu yer , kena amik no dulu... ;)

el said...

woi..mn aku majuk..sepak laju2 kang...aku cuma jeles jek..hahahahahahasnah....maceh widjan bg aku award itu...

Dayah said...

kakyong
tu la..saya pun tak sangka..dulu chubby gak la..tapi sejak ada anak ni, dgn anak, bap[ak, umah nak kena jaga..ringan la jadinya...hihi

el..
tag mesti buat tau, jgn amik award je..