Welcome to Imtiyaz Blog. The place for sharing ideas and experience, expressing feeling and thought and building a relationship . Hope you enjoy it !
RSS

Tuesday, June 23, 2009

Model Bertudung

Nak join satu lagi contest la..alamak, skrg mak giler bercontest pulak..menangnyer idak..takpala..seronok sbb join contest, kalah menang letak sebelah , itu kan adat bertanding.

Gambar model bertudung anjuran blog ummi_mirahaziq .Bagi anak ja la jadi model.maknya kalau masuk, kalah Amber Chia..( amboi perasan nya la chek ni..)

Gambaq ni disnap 3 bulan yang lalu ( 1 tahun 2 bulan++), tu pun nasib dapat sbb Shukrina dgn tudung ni tak lekat lama..pakai sat ja dah nak buang..Doa ummi agar bila dah sampai masanya, jangan dok buat perangai masa kecik ni, pakai sat nak cabut...moga terus istiqomah dalam menunaikan syariatNya. Kecik2 ni ummi kasi can lagi...

So, here goes the picture.


Syarat2nya adalah seperti berikut:
1. Add blog ummie_mirahaziq di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER ummie_mirahaziq
2.Upload banner contest kat sidebar anda
3.Buat entry khas ngan tajuk " Model Bertudung" & upload gmbr anda.
- model boleh sesiapa sahaja..anda sendiri..anak...suami..adik..kakak..ibu..ayah..nenek..
- Jenis tudung yang boleh di modelkan adalah tudung ekin,selendang,ariani,selendang siffon,munawarah,syiria,shawal,tudung aziha n latest tudung bawal ler...
4. Dalam entry itu pastikan anda link kan ke ummie_mirahaziq..Bila dah siap..tinggalkan komen di entry ini.
5. Pemenang akan dipilih berdasar kan dan gambar yang kreatif dan menarik..
6. Hadiah untuk pemenang..adalah koleksi tudung...

PERINGATAN : Pastikan hanya satu gambar sahaja ntuk satu penyertaan..

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

13 sharing:

Bed said...

masuk wijd jgn tak masuk..
rajin gak hang masuk contest ni wijd...
gud luck....

fazilzura said...

heheheh alahai cute nyeeeee

Rozy said...

amboii..ltomeyynyaa shukrinaa..
leh jadik besan noo kita nih dayah.. heheh

een said...

ai thanks sudi join my contest..semoga berjaya..i be u followers..

Hanz said...

Dayah, me memang suka gambar Syukrina ni dari dulu..harap2 syukrina menang!

Dayah said...

Bed..sementara rajin ni..masuk pi lah..hang masuk la utk Shasha

Zura
shukrina ni payah senyum, tengok tu gamabq dia..

Rozy
besan..? HAdif kena kumpoi duit dari la ni. dpt mak mentua mata duitan..heheh

Dayah said...

Een
thx..

Hanz
gamabq ni jela yg ada pun..ummi dia ni bukan jenis taangkap gamabq, pity my girl, tak byk collection

strawberi @ mamadira said...

dayah...mana shoutbox ni...

ok nanti aku amik award tu ye..
mekasih bebanyak tau..
aku link balik gan follow ang tau..
k..

Dayah said...

mamadiea..takdan nak boh shoutbox la..nanti akan diusahakan

suealeen said...

ada syarat umur ke contest ni? malaih tol akak nak baca...

Dayah said...

kaksue
tadak syarat rasanya sbb dia tak habaq umoq, cuma dia habaq anak, mak,nenek pun buleh..maknanya takde had la tu..

Ummi Hanie said...

tomei nyer ank kak dayah ni..
name pun Hanie sgguh brkenan !

gudluck yaa...

p/s:jgn luper amik award friends dr blog Hanie yer ! salah satu entry trbaru tuu...

Dayah said...

Hanie
ada award lagi..nanti kdayah p amik..