Welcome to Imtiyaz Blog. The place for sharing ideas and experience, expressing feeling and thought and building a relationship . Hope you enjoy it !
RSS

Thursday, June 25, 2009

Tag Amal Islami

Kali ni dari kenalan baru UmmiHanie yang muda jelita tapi dah beranak 3+1 coming soon.Sebelum saya lupa, baik saya langsaikan tag Hanie ni..

apa dia ..??

1) Copy gambar di bawah ini.


2) Kemudian pilih 10 sahabat dan wajibkan mereka melakukan perkara yang sama.Dengaq tu WAJIB, tak buat maka hukumnya ....? heheh

Oleh kerana saya suka sangat men 'cut short' kan list 'kepada' maka dari 10 orang tinggai la 5 orang bertuah menerima tag ini. Ok maka saya ingin menyampaikan tag berunsur dakwah ini kepada
1) Kak Suealeen
2) Nas
3) Bed
4) Zura
5) MamaDira the strawberi cake

Kalau sahabat2 sekalian dah buat, tak mengapa..tidak perlu diulang ...

p/s: sekali sekala dapat tag unsur dakwah, mengingatkan diriku yang lalai dari tanggungjawabku sebagai daie'. Syukran Ya UmmiHanie!!

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 sharing:

Ummi Hanie said...

salam kak dayah ..

jgn ler puji lelebeyyy ... malu den!
ok same2 kak..taniah n thanx sudi jwb n sebarkan tag dakwah ini yer...

kembara™ said...

salam..alhamdulillah..nampaknye ade jugak saham saya buat tag ini..semoga manfaatnya untuk kita besama..amin..:)

Mysunshine Gift Shop said...

Mysunshine Gift Shop is doing our 1st Giveaway! Sound's good? come visit us

fazilzura said...

ZURA tu zura mana tu ???
daku ker?

suealeen said...

yeayyy... dapat idea nak memblog.. 2 ari dah otak ni off... nak kena consult dengan neuro ni!

Bed said...

pirst time nak wat tag ni wijd...
cemana ni?copy paste je ke?

Dayah said...

UmmiHanie
la..dha mmg betui pun, kakdayah cko yg benar saja... :)

Zura
kau sajala Zura dalam blogku ini setakat ni...amik le...

kaksue
otak jgn off lelama...knanti bersawang blog tu..

Bed
hang leh save image kat pc hang, pastu upload la..aku tak apsti copy paste leh ke tak

Kembara..
alhamdulillah..moga usaha yg murni yg awak mulakan, moga bertambah pahala yg awak dpt