Welcome to Imtiyaz Blog. The place for sharing ideas and experience, expressing feeling and thought and building a relationship . Hope you enjoy it !
RSS

Saturday, June 6, 2009

Vote My Dream Nursing Wear at MSK

Dah seminggu saaya tidak meng'update' blog ni. minggu yang sibuk bagi saya dan tidak berkesempatan menulis blog atau menziarah di blog kawan2..apatah lagi meninggalkan komen...

Hujung minggu camni sibuk pula memenuhi undangan majlis perkahwinan...sehari sampai 3-4 kenduri..yang mana dekat dan larat sampai, insyaAllah sampai la kami.. kalau jauh dan tidak berkesempatan, saya mohon maaf sesangat...

Saya dah hampir terlupa.My Dream Nursing Wear contest yang sudah mula voting di blog penganjur dah bermula seminggu yang lalu..saya belum lagi mewarwarkan pada sahabat2 semua.

Nursing wear yang saya dok berangan ni bukan la design yang best dibandingkan berbelas2 design contestants lain..saja syok memeriahkan contest apatah lagi jika memerlukan saya berfikir design baju.memang suke le...tengok la hasil skecth saya yang tak berapa lawo tu..heheh

so kalau ada sahabat2 yang rasa nak undi utk saya, jangan malu2 ke blog MSK. Design saya yang no. 4. kat sini link dia...just drop komen dan nyatakan design yang no. berapa ok !

MSK-Nursing Wear Contest

sampai 13 June ni je..cepat ye...

kalau rasa nak vote org lain pun , sila guna link yang sama ok...

bagi yang dah vote utk saya ke utk org lain ke..tak kisah la..terima kasih saya ucapkan...

Read Comments
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 sharing:

kakyong said...

gud luck Dayah

Dayah said...

terima kasih kakyong..ala suke2 je...harapan nak menang tu tipis je..heheh